top of page

TOPOGRAFISCHE OPMETING

DE KLASSIEKE MANIER VAN METEN

detailmeting landmeter

DETAILMETING

De opmeting van een terrein of een perceel gebeurt meestal met een totaalstation. Bij een detailopmeting van een terrein worden bovengrondse elementen opgemeten zoals, verhardingen, afsluitingen, hagen, inspectie-putten, groenelementen, contouren van gebouwen, hoogtepeilen...
Bijkomend kan steeds een juridisch grens-onderzoek uitgevoerd worden en kan het terrein ook afgepaald worden. 

topografische opmeting

ERVARING

Voor terreinopmetingen kan u met een gerust gemoed beroep doen op mijn diensten. Ik heb reeds vele jaren ervaring in het opmeten van terreinen met een totaalstation. De eerste twee jaar heb ik gewerkt als landmeter in dienst van een studiebureau voor wegenis- en rioleringswerken. Nadien heb ik mijn expertise een bredere kijk gegeven bij een studiebureau met diverse landmeetkundige opdrachten waardoor ik een stevige basis gelegd heb voor elk soort opmeting!

landmeter fundering opmeten

DE OPMETING IS DE FUNDERING

Het belang van een goede opmeting mag zeker niet onderschat worden. Het vormt immers de basis van vele projecten en dient steeds correct te zijn. Nauwkeurig en correct te werk  gaan is mijn motto en op basis van mijn  expertise zal ik altijd de meest optimale oplossing voorstellen. Ik ben ook steeds bereid tot het geven van extra informatie over de aanpak van de opmeting.

Bovendien is er maar één aanspreekpunt, waardoor de communicatielijn kort gehouden wordt en u kan rekenen op een vlotte dienstverlening van begin tot eind!

Elk terrein of perceel is anders en vereist een specifieke aanpak. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

bottom of page